Societat Civil Catalana ofereix assessorament als damnificats per la violència dels independentistes als carrers de Catalunya perquè puguin recuperar els diners perduts

L'entitat posa a disposició un correu electrònic per atendre totes les seves demandes

 

L'onada de violència per part de l'independentisme als carrers de tot Catalunya està provocant grans pèrdues econòmiques a tots els nivells. Aquest tipus d'accions antidemocràtiques no només es basen en trepitjar els drets i llibertats de tots els constitucionalistes i demòcrates catalans, sinó que, en alguns casos, també està comportant pèrdues de diners importants, com a conseqüència dels desperfectes ocasionats pels deplorables disturbis.

Davant aquesta greu i lamentable situació, un equip d'experts de Societat Civil Catalana ha posat en marxa un pla d'atenció personalitzada i assessorament a totes aquelles persones els béns de les quals han quedat danyats, amb la corresponent pèrdua econòmica que això implica, per l'onada de violència separatista. Concretament, l'entitat habilitat un correu electrònic: pap@societatcivilcatalana.cat, mitjançant el qual espera rebre les peticions de totes les persones afectades i intentar solucionar, mitjançant especialistes, els seus respectius problemes. La intenció és atendre de forma pràcticament immediata i satisfer la demanda el més aviat possible.

A Societat Civil Catalana no renunciarem a treballar a favor de la democràcia i la convivència a Catalunya, per moltes accions violentes i d'intimidació que organitzin els secessionistes. La defensa del procés ha comportat el segrest de les institucions, de les escoles públiques i dels mitjans de comunicació públics, i ara pretenen portar-se per davant els béns de tots els ciutadans.

La nostra entitat no només no permetrà que això passi, sinó que des del moment en què es constitueixi el nou govern a Espanya reclamarà que s'executi de forma immediata una reforma de la llei electoral, la neutralitat dels espais públics, la fi de la immersió lingüística, la despolitització dels Mossos i els mitjans de comunicació i una auditoria del procés.

Editorial SCC

Joves dissidents a la UAB.

dissabte, desembre 17, 2016 - 13:50

En un context en què l'espai públic en general i l'educatiu en particular estan copats pel nacionalisme, l'emergència al campus de Bellaterra d'un petit col·lectiu d'estudiants que alça la veu en defensa de la convivència de Catalunya amb la resta d'Espanya ha resultat impossible de digerir per als cadells més reaccionaris del separatisme i del (sorprenentment) autodenominat "antifeixisme" que fins ara, i des de fa massa temps, campaven al seu aire per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Millorar Espanya o destruir Catalunya.

dimecres, novembre 16, 2016 - 18:25

Des de Societat Civil Catalana volem expressar la nostra preocupació pel fet que una part significativa dels càrrecs i autoritats locals i autonòmiques a Catalunya estiguin utilitzant impròpiament el seu poder per emprendre accions manifestament il·legals incorrent, alhora, en un evident malbaratament de recursos públics. Ens sembla especialment condemnable la vulneració del principi democràtic de neutralitat de les institucions, on els símbols partidistes desplacen amb freqüència als oficials de tots els catalans, es fan apel·lacions a la desobediència i a la transgressió de les lleis i resolucions dels òrgans judicials, i es fomenta el menyspreu a l'actual marc constitucional tractant de devaluar la seva transcendència i rellevància.

El populisme nacionalista està incorrent en un clar i manifest abús del poder que posseeix. Els seus dirigents públics s'aprofiten del càrrec i de les atribucions inherents al mateix davant dels quals es troben en situació de dependència o subordinació i tracten, a més, d'influir en els ciutadans en benefici d'una determinada ideologia. És corrupció política de caire totalitari.
Puigdemont no pot seguir sent el president de la Generalitat.

dimecres, setembre 28, 2016 - 23:09

Societat Civil Catalana mostra la seva preocupació pel pla de govern que ha presentat avui Carles Puigdemont davant el Parlament de Catalunya.

En la seva intervenció el Sr. Puigdemont ha afirmat que el Govern de la Generalitat ja treballa en l'elaboració de tot allò que cal per procedir a la declaració d'independència de Catalunya. Es tracta d'un desafiament exprés no només a la Constitució sinó també al Tribunal Constitucional, que ha anul·lat el full de ruta secessionista i ha prohibit que es doni qualsevol tipus de suport al procés de secessió.

El projecte de govern que s'ha presentat davant la Cambra autonòmica no és més que el detall d'un cop d'Estat que implicaria la ruptura unilateral de la sobirania espanyola i l'intent d'imposar sobre Catalunya i els catalans l'autoritat dels secessionistes en contra tant del Dret intern com del Dret internacional.
El desafiament separatista i la governabilitat.

dijous, setembre 1, 2016 - 14:26

Dels molts desafiaments a què s'enfronta Espanya en aquests moments, el més greu és el que plantegen els separatistes a Catalunya. Ho és, en primer lloc, perquè afecta l'existència mateixa d'Espanya com a Estat i al manteniment de la comunitat política sobirana que formem tots els espanyols; i en segon terme perquè de consumar-se el terratrèmol polític anunciat pels nacionalistes catalans els perjudicis econòmics i socials afectarien al conjunt dels espanyols i a l'estabilitat europea. Finalment, ho és perquè les administracions públiques catalanes han escenificat el seu rebuig a ser considerades ja com administracions espanyoles i aparenten actuar com a institucions d'un Estat independent.
 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
info@societatcivilcatalana.cat